Bent u op zoek naar een trouwlocatie? U kunt in Midden-Delfland kiezen uit verschillende sfeervolle trouwlocaties.

U regelt zelf uw trouwlocatie

Als u weet op welke dag en welk tijdstip u wilt gaan trouwen, legt u dit vast bij de gewenste trouwlocatie. Zodra u uw melding van het voorgenomen huwelijk in het gemeentehuis komt doen, geeft u aan voor welke locatie u heeft gekozen.

Kunt u geen keuze maken uit de locaties die zijn benoemd door de gemeente? Laat dan een locatie benoemen tot officiële trouwlocatie voor één dag. Hiervoor dient u een verzoek in bij de gemeente. Aan het benoemen van een eenmalige locatie zijn extra kosten verbonden.

De trouwzaal van de gemeente Midden-Delfland in het gemeentehuis is in beheer van de gemeente. De andere locaties zijn in beheer van externe partijen en brengen meestal kosten in rekening voor onder andere zaalhuur.  

Let op! Deze informatie geldt niet bij een gratis huwelijk. Meer informatie over een gratis huwelijk vindt u in het hoofdstuk "Gratis trouwen".

Gemeentehuis Midden-Delfland

Hier trouwt u in de raadzaal van het gemeentehuis van Midden-Delfland. De zaal is modern en u heeft een prachtig landelijk uitzicht!

Meer informatie

Oude Raadhuis Schipluiden

Het Oude Raadhuis beschikt over een stijlvolle raadszaal.
Er zijn ongeveer 40 zitplaatsen en een aantal staanplaatsen.

Meer informatie

Landgoed Op Hodenpijl

Eerst het jawoord, daarna een toost in de groene tuin en vervolgens een diner met uitzicht over de polders. Ideaal voor een bruiloft in een landelijke, rustige en romantische stijl.

Meer informatie

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag is sinds 2020 geheel vernieuwd! Modern ingericht maar met de charme van de eeuwenoude boerderij. Wij verzorgen uw dag dan ook graag tot in de puntjes. Alles is mogelijk!!! Het is tenslotte één van de mooiste dagen van jullie leven.

Meer informatie

Het Trefpunt

Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van  de zalen bieden zij voor iedere gelegenheid een ruimte op maat.

Meer informatie

Rechthuis van Zouteveen

Deze voormalige herberg is nu een sfeervolle B&B midden in de polder. Al in de 19e eeuw werden hier huwelijken gesloten.

Meer informatie

De Hooiberg

Deze schitterend gerestaureerde boerderij in 't Woudt, waar u in de zeer sfeervolle verbouwde boerenstal uw trouwdag tot een onvergetelijke dag maakt.

Meer informatie

Boutique restaurant Bavette

Bavette is een unieke trouwlocatie voor uw onvergetelijke bruiloft! Een ceremonie met uitzicht over de weilanden, good food voor uw gasten en een sfeervolle ruimte.

Meer informatie

Eenmalige trouwlocatie

Kunt u geen keuze maken uit de locaties die al zijn benoemd door de gemeente? Laat dan eenmalig een locatie van uw keuze benoemen tot officiële trouwlocatie voor één dag!

Meer informatie