Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van  de zalen kunnen zij u voor iedere gelegenheid een ruimte op maat aanbieden.

Het Trefpunt is gelegen aan een historisch pleintje in het centrum van het mooie Maasland. Het nostalgische karakter en de ligging van onze locatie zorgen voor een ontspannen, sfeervolle en bovenal gezellige feestlocatie. Onze enthousiaste, ervaren en gemotiveerde medewerkers staan garant voor het slagen van uw trouwdag.

Alles op één locatie! De ceremonie op onze verrassende binnenplaats, of in één van onze sfeervolle ruimtes, en dan aansluitend de huwelijksreceptie, diner en/of feest in één van onze zalen. Door de diversiteit in stijlen, ambiance en afmetingen van de zalen, bieden wij voor iedere gelegenheid een ruimte op maat.

Maak uw wensen kenbaar, wij doen de rest. Wij hebben maar één doel, uw wensen in praktijk brengen, zodat u terug kunt kijken op een onvergetelijke en geweldige huwelijksdag. En indien u dat wenst, vanaf het aanzoek tot en met de bedankjes na de bruiloft.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij adviseren u graag. Wilt u een bruiloft op uw eigen locatie, ook dit verzorgen wij.

Graag niet strooien

Wij vragen u om aan uw gasten door te geven dat het strooien van rijst en confetti niet is toegestaan in verband met het milieu.

Contactgegevens

Adres: Kerkplein 11, 3155 AM Maasland
Telefoon: (010) 591 34 16
Website: www.trefpuntmaasland.nl
E-mail: info@trefpuntmaasland.nl

Toch de andere locaties nog even bekijken?

Terug naar het overzicht