Vroeger ontving u de gemeentegids automatisch in de brievenbus. Dat doen we niet meer. Uit milieu-oogpunt bieden we de gids liever online aan. Misschien wilt u toch graag een papieren versie? Dat kan! Hieronder kunt u deze eenvoudig aanvragen. 

De online gids is op twee verschillende manieren beschikbaar, als digitale gids en als E-book:

Digitale gemeentegids: eenvoudig adressen opzoeken

Wilt u alleen snel een adres opzoeken of bent u op zoek naar een vereniging, instelling, organisatie, school, huisarts, enz.? In de digitale gemeentegids vindt u een uitgebreid overzicht van nuttige gegevens, handige adressen en telefoonnummers. Ga naar de digitale gemeentegids Midden-Delfland

E-book: blader online door de gemeentegids

Het E-book is inhoudelijk gelijk aan de papieren gemeentegids en helemaal doorbladerbaar. Wel biedt de digitale versie net dat beetje meer. Zo is de gids overal beschikbaar en voorzien van video’s, geluid en animaties. Ga naar het e-book gemeentegids Midden-Delfland.

Papieren gemeentegids aanvragen

Vindt u het toch prettiger om de gids fysiek in handen te hebben? Geen probleem, wij sturen u graag een papieren versie toe: vraag hier de papieren gemeentegids aan

Wijziging of plaatsing in de gids?

Heeft u aanvullingen of wijzigingen voor de gemeentegids, dan kunt u deze doorgeven via het digitale formulier op de website van FMR Producties.

Heeft u gevonden wat u zocht?