Vroeger ontving u de gemeentegids automatisch in de brievenbus. Dat doen we niet meer. Uit milieu-oogpunt bieden we de gids liever online aan. Misschien wilt u toch graag een papieren versie? Dat kan! Hieronder kunt u deze eenvoudig aanvragen. 

De online gids is op twee verschillende manieren beschikbaar, als digitale gids en als E-book:

Digitale gemeentegids: eenvoudig adressen opzoeken

Wilt u alleen snel een adres opzoeken of bent u op zoek naar een vereniging, instelling, organisatie, school, huisarts, enz.? In de digitale gemeentegids vindt u een uitgebreid overzicht van nuttige gegevens, handige adressen en telefoonnummers. Ga naar de digitale gemeentegids Midden-Delfland(externe link)

E-book: blader online door de gemeentegids

Het E-book is inhoudelijk gelijk aan de papieren gemeentegids van 2020-2021 en helemaal doorbladerbaar. Wel biedt de digitale versie net dat beetje meer. Zo is de gids overal beschikbaar en voorzien van video’s, geluid en animaties. Ga naar het e-book gemeentegids Midden-Delfland(externe link).

Papieren gemeentegids aanvragen

Vindt u het toch prettiger om de gids fysiek in handen te hebben? Geen probleem, wij sturen u graag een papieren versie toe: vraag hier de papieren gemeentegids aan

Wijziging of plaatsing in de gids?

Heeft u aanvullingen of wijzigingen voor de gemeentegids, dan kunt u deze doorgeven via het digitale formulier op de website van FMR Producties(externe link). U kunt ook contact opnemen met:

FMR Producties
Postbus 23
1780 AA Den Helder
0223 661425
az@lokaaltotaal.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?