Al jaren ontvangen onze inwoners de gemeentegids in de brievenbus. Wij vinden dat dit milieuvriendelijker kan. Daarom bieden we de online versie van de gids voortaan (met ingang van de gemeentegids 2015) als eerste verspreidingswijze aan. Misschien vindt u het toch prettiger om de gids fysiek in handen te hebben. In dat geval hebben we natuurlijk een papieren versie voor u. Onderstaand kunt u de papieren gids eenvoudig aanvragen. Wel zijn we gestopt met de huis-aan-huis verspreiding.

De online gids is op twee verschillende manieren beschikbaar, als digitale gids en als E-book:

 

Digitale gemeentegids: eenvoudig adressen opzoeken

Wilt u alleen snel een adres opzoeken of bent u op zoek naar een vereniging, instelling, organisatie, school, huisarts, enz.? In de digitale gemeentegids vindt u een uitgebreid overzicht van nuttige gegevens, handige adressen en telefoonnummers. Ga naar de digitale gemeentegids Midden-Delfland

E-book: blader online door de gemeentegids

Het E-book is inhoudelijk gelijk aan de papieren gemeentegids en helemaal doorbladerbaar. Wel biedt de digitale versie net dat beetje meer. Zo is de gids altijd up-to-date, overal beschikbaar en voorzien van video’s, geluid en animaties. Ga naar het e-book gemeentegids Midden-Delfland.

 

Papieren gemeentegids aanvragen

Vindt u het toch prettiger om de gids fysiek in handen te hebben? Geen probleem, wij sturen u graag een papieren versie toe: vraag hier de papieren gemeentegids aan

 U kunt uw exemplaar ook ophalen bij de volgende verspreidpunten:

Maasland

Bibliotheek Servicepunt, Kluisweer 2
Stichting Welzijn Midden-Delfland, Hofsingel 18

Schipluiden

Bibliotheek Servicepunt, Keenenburgweg 10
De Dorpshoeve, Keenenburgweg 10
Gemeentehuis Midden-Delfland, Anna van Raesfeltstraat 37
Verzorgingshuis Akkerleven, Veldvreugd 15

Den Hoorn

Bibliotheek, Fluitekruid 62
De Hoornbloem, Koningin Julianaplein 1
Verzorgingshuis Kickert en Dorpskamer Den Hoorn, Prins Willem Alexanderhof 2

Wijziging of plaatsing in de gids?

Heeft u aanvullingen of wijzigingen voor de gemeentegids, dan kunt u deze doorgeven via het digitale formulier op de website van FMR Producties.
U kunt ook contact opnemen met onze uitgever FMR Producties, Postbus 23, 1780 AA Den Helder,

tel. 0223 661425
e-mail: az@lokaaltotaal.nl

In de digitale gids en in het E-book worden de gegevens direct gewijzigd, in de papieren gids in de eerstvolgende editie.

Heeft u gevonden wat u zocht?