Alle beleidsstukken en verordeningen van de gemeente Midden-Delfland vindt u op de website overheid.nl.

Alle gemeentes, waterschappen en provincies zijn wettelijk verplicht om al hun regelgeving op overheid.nl te publiceren. De gemeente Midden-Delfland publiceert daarnaast ook haar beleidsstukken op overheid.nl. U kunt zien welke regels en beleid er vandaag gelden, maar ook welke regels of beleid er in het verleden hebben gegolden. 

Regelgeving Midden-Delfland

Via onderstaande link kunt u zoeken op overheid.nl in de regelgeving en de beleidsstukken van de gemeente Midden-Delfland:

Regelgeving Midden-Delfland

Hoe werkt het?

Klik onder 'Zoek op locatie' op 'Gemeenten' en selecteer vervolgens 'Midden-Delfland'. Klik daarna op 'zoeken'. U ziet dan alle verordeningen en beleidsstukken die vandaag geldend zijn.
Bent u op zoek naar een niet meer geldende verordening of beleidsstuk, verwijder dan aan de linkerkant in de rubriek 'verfijn zoekopdracht' het onderdeel 'Regeling geldend op'.

Let op!

De informatie in bovenstaande regelingenbank van de gemeente Midden-Delfland vormt geen bekendmaking in de zin van de wet. Alleen publicatie in het Gemeenteblad heeft een officieel karakter.

Meest gezochte beleidsstukken en verordeningen

Heeft u gevonden wat u zocht?