Graag nodigen wij u uit om de plannen voor de nieuwbouwlocatie De Houve aan de Slot de Houvelaan in Maasland te komen bekijken.

Nieuwbouwlocatie De Houve

Op de locatie waar vroeger een kerk en zalencentrum De Magneet stonden, worden woningen gebouwd. Het project bestaat uit 18 grondgebonden woningen verdeeld over verschillende woningtypes. Zo worden er 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd met de slaap- en badkamer op de begane grond. Ook komen er 13 gezinswoningen in verschillende formaten. Een deel hiervan wordt sociale huurwoning.

Inloopbijeenkomst

Om het plan mogelijk te maken is een omgevingsvergunning aangevraagd. Wij willen u graag de gelegenheid geven om persoonlijk bij ons langs te komen als u vragen heeft over de vergunning voor het nieuwbouwproject. De bijeenkomst gaat niet over de verkoop/ verhuur van de woningen. 

U bent op woensdag 8 maart 2023 tussen 19.30u en 21.00u van harte welkom bij de inloopbijeenkomst in het Trefpunt, Kerkplein 11 in Maasland.

Medewerkers van de gemeente en ABB Bouwgroep staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook zorgen wij ervoor dat u op tekeningen kunt zien hoe het project eruit komt te zien.

Meer informatie over het bouwproject

Wilt u meer weten over het nieuwbouwproject De Houve? ABB Bouwgroep heeft een website waarop u meer informatie kunt vinden: www.dehouve-maasland.nl(externe link)

Wij hopen u op 8 maart te zien in het Trefpunt.