Stageplaatsen voor jongeren

Gemeente Midden-Delfland wil jou graag helpen bij het vinden van een stageplaats. Door het coronavirus is het extra lastig om een stageplaats te vinden. Veel bedrijven en organisaties werken vanuit huis en/ of projecten liggen stil. Hierdoor worden minder stageplaatsen aangeboden. Wij willen voorkomen dat jij je stage misloopt en niet verder kan met je opleiding. Want dat is heel vervelend. Daarom wil de gemeente jou graag helpen bij het vinden van een stageplaats.

Gemeente Midden-Delfland werkt nauw samen met Work8. Work8 verzorgt voor de gemeente re-integratietrajecten. Dit betekent dat zij werk zoeken voor mensen die niet zo makkelijk zelf een baan kunnen vinden. Work8 heeft daardoor contact met veel verschillende bedrijven en organisaties in de gemeente en in de regio. Misschien kan Work8 jou ook helpen bij het vinden van een stageplaats.

Heb je interesse in deze hulp? Meld je dan aan bij Work8

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt bekeken welke ondernemers in het netwerk van Work8 mogelijk een geschikte stageplaats voor jou kunnen bieden. Je neemt daarna zelf contact op met de ondernemers. Work8 kan je daarbij net even juiste ingang bieden om in contact te komen met de ondernemers. 

Ben jij dus op zoek naar een stageplaats? En kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Sanne Hodzelmans van Work8. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-10 33 18 03 of per mail s.hodzelmans@work8.nl.

Succes!